Tel 056 20 35 50  |   |  Facebook

 

 

34 jaar ervaring

Wij helpen uw producten
en diensten
verkopen en
profileren.

Creativiteit
is ons vak,

doelgericht
en nooit vrijblijvend.

Uw reclamebudget wordt
efficiënt
beheerd en besteed.

Onze acties
en adviezen zijn altijd
resultaatgericht.

We zijn er
voor u
waar en wanneer u ons nodig hebt.

Maximale respons
door een onderbouwde
strategie en creatieve uitwerking
van uw communicatietools.

Out-of-the-box thinking:
inventieve
oplossingen
voor complexe problemen.Korte en
rechtstreekse
communicatiekanalen.

Vormgeving & ontwerp

Een logo ontwerpen, een sterke en gefundeerde huisstijl uitstippelen, een brochure of catalogus vorm geven, de layout van uw website bepalen... onze ontwerpers zijn creatieve tovenaars die graag verrassen met hun frisse en originele kijk.

Branding

Een oud merk nieuw leven inblazen, een nieuw merk in de markt zetten, een sterke en orginele merknaam ontwikkelen, of een baseline die het hele verschil maakt, de hiërachie in uw merkenportfolio bewaren of herstellen, een sluitende positionering neerzetten... Bij ons zit uw merk in professionele handen.

Marketing & Strategie

Vooraleer de juiste keuzes te maken en concrete actie te ondernemen, moeten we soms vooraf een aantal bedenkingen maken, de nodige gegevens inzamelen en de grote lijnen uitstippelen. Een praktisch opgevat marketingplan met Sterkte/zwakte bepaling en concurrentie-analyse kan hierbij wonderen doen.

Offline communicatie

Responsup zoekt steeds naar de ideale dragers om uw boodschap zo efficiënt mogelijk tot bij uw doelgroep te krijgen. De klassieke offline media nemen daarbij nog steeds een heel belangerijke plaats in. We denken hier aan kranten en magazines, radio en TV, billboards, maar ook aan drukwerk en promotie tools, media waarmee we helemaal vertrouwd zijn.

Digitale communicatie

Responsup kan u perfect adviseren en begeleiden bij uw online aanwezigheid. We maken van uw website geen statische weergave van uw bedrijfsfolder, maar een dynamische en interactieve communicatie tool. Google, Twitter, Facebook en Viral Marketing zijn bijzonder populair en helpen uw merk aan nodige 'followers' en 'likes'.

Productie

Een leuk idee bedenken is één zaak, de perfecte uitvoering ervan een andere. Op dat vlak nemen we bij Responsup geen enkel risico. We schakelen steeds de beste fotografen, drukkers en audiovisuele productiehuizen in om uw reclameboodschap tot in de puntjes af te werken. Respons gegarandeerd!