Tel 056 20 35 50  |   |  Facebook

Creativiteit
is ons vak,

doelgericht
en nooit vrijblijvend.

Chiropraxie, wat is dat juist? Op de website van Bruno Bertrand leer je er alles over. Van de aandoeningen tot de mogelijke behandelingen, het komt allemaal aan bod. Stijlvol, helder en fris. Kortom de perfecte look voor de medische sector. 

Stijn Phlypo is een trendsetter in tuindesign. De resultaten van zijn prachtig werk zijn verleidelijk gepresenteerd in een website met Responsive design.

Website en webshop voor Paardenboxen Herman. In de shop kan je vlot navigeren om alles voor jouw huisdier te vinden en aan te kopen.

Voor houten poorten en omheiningen van de hoogste kwaliteit kan je bij Woodyfence terecht.
We ontwikkelden een vlot navigeerbare site waar je tal van hun realisaties kan bewonderen.
Laat je inspireren. 

Wie een verzekering of lening nodig heeft kan terecht bij Hypotheek Service. Zij vergelijken de tarieven van 16 banken in 1 afspraak. Deze informatieve website geeft je alvast meer uitleg over de mogelijkheden. Uiteraard is ook deze site voorzien van een CMS waardoor de klant vlot zelf de site kan aanpassen.

Een nieuw logo vraagt om een nieuwe website. Fris, modern en duidelijk.
En dankzij het responsive design is de site zowel op computer, tablet en telefoon te bekijken. 

Voor een ontspannende en avontuurlijke vakantie moet je bij La Manufacture in de Ardèche zijn.
Op hun nieuwe website leer je alles over de lofts, het domein en de omgeving. Er werd ook een reservatiemodule voorzien. 

Ook garages verdienen een mooie en overzichtelijke website. Izegem Motors en KV Company gingen in zee met Responsup en het resultaat mag er zijn. Dankzij het CMS kan het aanbod wagens snel en eenvoudig up to date gehouden worden.

De website van Brasserie Ballantines doe je zeker watertanden. En dankzij het eenvoudige CMS is het kinderspel om dagelijks of wekelijks te menu's aan te passen. Er werd ook een online reservatiemodule voorzien, zo kunnen klanten eenvoudig online een tafeltje reserveren.

Voor Opus vitae, een advieskantoor voor ondernemers, ontwikkelden wij een website die professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. Informatief en stijlvol.

Hoe kan je unieke interieurs beter presenteren dan in een heldere, frisse website. Ook hier werken we met een CMS zodat de klant makkelijk zelf nieuwe projecten kan toevoegen of verwijderen. Gebruiksgemak gaat hand in hand met design.

Om hun bouwprojecten in the picture te zetten koos deze familiale onderneming om met Responsup in zee te gaan. Het resultaat is een website die er niet alleen goed uit ziet maar ook voldoende technische mogelijkheden heeft om de bouwprojecten uitgebreid voor te stellen.

Een responsive website die (toekomstige) klanten kennis laat maken met de mogelijkheden van natuursteen. Uiteraard is ook deze website voorzien van een CMS waardoor de klant zelf alle aanpassingen kan doen.

Voor dit vakantiehuis, voor mensen én paarden, kozen we voor een sfeervol ontwerp dat de warme charme van de cottage uitstraalt. Uiteraard is ook deze website responsive en voorzien van een CMS.

Als artsenvereniging probeert Vesalius zijn leden op een prettige manier te informeren en allerlei nuttige informatie ter beschikking te stellen.  Hiervoor ontwikkelden wij een website met selectieve toegang voor leden en een Content Management Systeem waarmee het bestuur zelf de site gemakkelijk kan beheren.

Voor deze ambachtelijke slager met een passie voor zijn vak ontwikkelden we een herkenbare eigen stijl. De responsive website, waar klanten alle traiteursgerechten kunnen vinden, is de kers op de taart.

Een elegante website die dezelfde sfeer van de schrijnwerk- en interieurprojecten uitstraalt. De ideale manier om referenties op een stijlvolle manier in de kijker te zetten en bezoekers te informeren over wat Heemeryck juist voor hen kan betekenen.

Design gaat bij deze website hand in hand met een overzichtelijke presentatie van hun gamma. Dankzij het CMS kan de klant vlot zelf producten bijvoegen en productinfo aanvullen of veranderen.

Bij een dynamische school hoort een site die ‘fun’ uitademt. Dankzij ons CMS kan de school zelf naar hartelust experimenteren: zaken bijvoegen, foto’s veranderen, kleuren kiezen, alles is mogelijk in dit systeem.

De website van de dienst Neurologie van AZ Groeninghe maakt de patiënten wegwijs in een onbekende wereld. Naast het webdesign hebben wij ook de copywriting voor onze rekening genomen.